2019. február 24., vasárnap

Happy Cat Fit&Well Junior Baromfi 300g - Jelenlegi ára: 860 Ft

Happy Cat Junior Geflügel
-Kis tápszemek
-Optimális fejlődésre kialakított receptúra
-90% állati fehérjetartalom
-Ízletes baromfival
A Happy Cat Junior Geflügel ideális eledel fiatal macskáknak 4-12 hónapos korig. A receptúra úgy lett kialakítva, hogy macskája egészségesen és erősen nőljön fel. Ez a szárazeldel 90% állati fehérjetartalommal bír, ezáltal biztosítja, hogy macskája minden szükséges tápanyagot megkap, amire a növekedéshez van szüksége.
A Happy Cat Junior Geflügel finom baromfival és ízletes lazaccal készül. Ez az ízletes, kiegyensúlyozott, kiváló minőségű eledel ideális alapot nyújt macskájának a megfelelő növekedéshez, és egy hosszú, egészséges élethez. Ne feledje ízgaranciánkat! Egy másik plusz pont a holisztikus és egyedülálló Happy Cat Natural Life koncepció (R).
Az új ALL IN ONE koncepciónak köszönhetően ebben az ízben is megtalálja mindazon összetevőket, melyek nélkülözhetetlenek macskája egészségének és vitalitásának megőrzéséhez: szőrlabda-szabályozás, taurin, a vizelet optimális ph-értékének ellenőrzése, fogak ápolása, omega-3 és omega-6 zsírsavak az egészséges bőrért és a fényes szőrzetért, garantáltan jó íz, valamint az értékes Happy Cat Natural Life koncepció?.


Jelenlegi ára: 860 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .