2019. október 30., szerda

A Gyűrűk Ura trilógia (Blu-ray) (moziváltozat) - 3BD - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Egyszer lejátszott, karc- és sérülésmentes Blu-ray!
Magyar szinkront és feliratot tartalmaz.
 
 
A Gyűrűk Ura - A gyűrű szövetsége
Leírás:
A sors különös szeszélye folytán a világ legilletéktelenebbjének tulajdonába kerül egy hatalmas ereju gyűrű.
A Középföldén békésen éldegélő hobbit nagybátyjától örökölte az ékszert, aki még régen, rejtélyes körülmények között jutott hozzá. Frodó nem tudja, hogy kincse maga az Egy Gyűrű, mely Szauron, a sötét úr birtokában a jó erőinek teljes pusztulását és a gonosz végső győzelmét jelentené.
A Gyűrűk Ura - A két torony
Leírás:
J. R. R. Tolkien A gyűrűk ura című művének műfajában egyelőre nincs konkurenciája. A legnagyszerűbb mese, amit valaha is lejegyeztek, noha titka könnyen megfejthető: alkoss meg egy teljes világot, rajzold meg a térképét, népesítsd be csodálatos lényekkel és emberszerű teremtményekkel, saját nyelvvel, kultúrával no és több ezer évre visszanyúló történelemmel. Ez utóbbiból emelj ki egy rövid, ám annál fontosabb időszakot, és dolgozd fel egy nagyívű regényben. S tedd mindezt a tudós-professzor egzakt tudományos alaposságával és a költő hatalmas képzelőerejével...
A Gyűrűk Ura - A király visszatér
Leírás:
A történet a befejezéséhez közeledik. Főszereplői útjuk végére érnek: de mielőtt megtudják, hogy sorsuk jóra vagy rosszra fordul-e, még várnak rájuk életük legnagyobb csatái.
Gandalf a rohani Theoden király segítségével igyekszik harcra bíztatni Gondor urait. Szauron ostrom alá veszi Minas Tirithet, hogy végképp eltörölje a föld színéről az emberi fajt. Sosem hiányzott még ennyire a Király erős keze.
Aragorn végre válaszol a hívásra, a kard összeforr, kirepül hüvelyéből, és harcba száll a hatalmas túlerő ellen. Középfölde sorsa azonban egészen máshol fog eldőlni. A Gyűrűhordozó és hű barátja (vagyis Frodó és Samu) a Végzet hegyének borzasztó útjait járja. De minél közelebb kerül céljához, annál jobban húzza a Gyűrű szörnyű súlya.
A világ fölé boruló árnyék egyre nagyobb és egyre hidegebb...
Személyes átvételre Gyöngyösön van lehetőség!


Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2019-11-20 20:11 .