2019. november 25., hétfő

Limitált darabszámú ékszer ezüst eljegyzési gyűrű 0,440 karátos Smaragd és Fehér Topáz drágakővel - Jelenlegi ára: 13 90

Eladó a képen látható 0, 440 karátos carnaibiai brazil Smaragd és 0, 040 karátos indiai Fehér Topáz drágakővel díszített ezüst gyűrű, mely limitált darabszámban készült, egy összesen 249 darabból álló kollekció darabja.
A gyűrű az ékszergyártásban elérhető legjobb minőségű, 925-ös ezüstből készült, úgynevezett sterling ezüstből, nemesfém jelzéssel, finomságjelzéssel és névjelzéssel van ellátva, valamint ez a certifikációban is fel van tüntetve.  Az ékszert a fehéraranyhoz hasonlóan rhódium bevonat védi az oxidáció, az elszíneződés és a környezeti hatások ellen.  
 
Ajándék díszdobozban és az eredetiségét igazoló tanúsítvánnyal/certifikációval együtt  küldöm, ami igazolja az ékszer eredetiségét, tisztaságát valamint az ékszerben lévő drágakövek eredetét és karátszámát, továbbá limitált szériás voltát,  azt, hogy a gyűrűből 249 darab készült összesen.
 
A gyűrű paraméterei:
        Súlya: 2, 33 gramm 
        Mérete: 54-55, ami egy átlagos középméretnek felel meg, de kialakításának köszönhetően több számot is egyszerűen tágítható és szűkíthető ötvös által.
       
A smaragd paraméterei:
        Száma: 1 db
        Súlya: 0. 440 karát
        Mérete: 6 mm x 4 mm
        Csiszolás: Ovális
        Származási hely: Carnaiba, Brazília
A fehér topázok paraméterei:
        Szám: 2 db        
        Súly:   0. 020 karát / darab
        Méret: 1. 25  mm x 1. 25 mm / darab
        Csiszolás: Kerek
        Származási hely: India
 
Az ékszer tiszta ötvösmunka, ezáltal nem ragasztott kövekről van szó, hanem a drágakövek foglalatban helyezkednek el, belesimulva a gyűrűbe, így garantálva a minőséget és az időtállóságot.
 
Ajándéknak is kiváló, minden hölgy szívét megdobogtathatja ez a különleges, limitált darabszámban készült egyedi smaragd és fehér topáz drágaköves gyűrű.
 
Eljegyzésre is tökéletes választás lehet azon hölgyek számára, akik szeretik a különlegességeket.
Termékeim között fülbevalót, medált és láncot is találsz ehhez a gyűrűhöz.
Postázás:   Előre utalást követően ajánlottan, elsőbbségiként,  gondosan csomagolva küldöm az ékszert, így a feladástól számítva 1-2 munkanap alatt megérkezik a címzetthez.  (Az ajánlott-elsőbbségi levélfeladás díja: 700 Ft + 50 Ft postai bélelt boríték)
Több termék esetén egy postaköltséget számolok, illetve 3 terméktől a postaköltséget én állom. : )
Utánvétellel is szívesen postázok, ennek részleteit üzenetben tudjuk pontosítani.

Jelenlegi ára: 13 900 Ft
Az aukció vége: 2019-11-30 15:26 .