2020. június 30., kedd

A hét kard legendája - DVD Újszerű, Honkongi-kínai akciófilm , Tsui Hark - Jelenlegi ára: 340 Ft

Eredeti DVD, újszerű állapotban. Honkongi-kínai akciófilm(2005). 5. 1DD eredeti hanggal, 5. 1DD magyar szinkronnal, és felirattal. Játékidő:  2 óra 6 perc+extrák. Kép: 16/9. További info a képeken.
Szereplők
Chu Zhao Nan
Donnie Yen
Yang Yun Chong
Leon Lai
Wu Yuan Yin
Charlie Yeung
Xin Long Zi
Liwu Dai
Ismertető:
Kínában az 1600-as évek elején, a mandzsu betolakodók megdöntötték a régóta uralkodó Ming-dinasztia hatalmát, és megalapították a Ching-dinasztiát. Az új hatalom a rend mielőbbi helyreállítása végett betiltotta a harcművészetek tanulását és gyakorlását - a lázadókra halál várt, kivégzőikre pénzjutalom.
A volt rendszer egyik kegyetlen és kapzsi katonai vezetője a könnyű meggazdagodás útját látja az új törvényben. Katonáival nekivágnak az országnak, hogy kíméletlenül lemészároljanak bárkit, aki az útjukba kerül. Végső célállomásuk az új hatalommal meg nem alkuvó Bowei falu. A falu egyedül a Hét Kard szövetségének a segítségében bízhat, de ők csak akkor tudják megvédeni az embereket a közeledő ellenségtől, ha azok elhagyják a falut, és biztonságos helyre vezethetik őket. Az úton számtalan veszély leselkedik rájuk, és arra is rá kell jönniük, hogy áruló van közöttük, aki jeleket hagy az őket követő ellenségnek.

Jelenlegi ára: 340 Ft
Az aukció vége: 2020-07-01 05:39 .