2021. április 28., szerda

Videoton Saphir I. DP202E / DP 202 E hangfal, hangfalpár + ajándék - Jelenlegi ára: 7 900 Ft

A hangfalpár tőkéletesen működik. Esztétikailag is szép állapotban van. Nem gagyi műanyag, jó hangja és súlyuk is megvan!! 35 Watt zenei teljesítmény. Lakásban voltak használva. A hangfalkábel is tartozéka. Egymás utáni sorszámúak. Az új festékszóró ajándék hozzá.
Személyes átvétel Dabason!!
Szállítás: Posta, MPL csomagautomata
Kedves Felhasználó!
Mielőtt licitálna, kérem olvassa el figyelmesen az alábbi pár sort az Ön érdekében: Az elhúzódó adásvételek, komolytalan licitálók miatt kénytelen vagyok  saját vásárlási és eladási szabályokat létrehozni!!! Alapjában egy kedves és barátságos, nyugodt ember vagyok, de az utóbbi időben elég gyakran „ nyílik a bicska a zsebemben” és muszáj volt pár szabályt eszközölnöm. Ezek a következők: Személyes átvétel -amennyiben az aktuális aukciónál fel van tüntetve-, az én olvasatomban mindig Dabast jelenti. Nem autózom, nem biciklizek a termékkel sehova. Az aukció zárása után a Vatera automatikus levelet küld az elérési adataimmal. A levelezője SPAM mappáját is célszerű megnézni hátha oda érkezik meg a levél!!! A bankszámla számomat én fogom megküldeni az utalandó ősszeg feltüntetésével. Az aukció zárása után a szerencsés nyertes egy héten belül jelentkezzen e-mailben vagy telefonon és egyenlítse ki a vételárat illetve a szállítási költséggel növelt vételárat. Ellenkező esetben a terméket újrahirdetem és elég csúnya Negatív értékeléssel jutalmazok.  A terméket gondosan becsomagolva viszem postára, ha mégis megsérülne a csomag (eddig még nem volt rá példa), azért a szállítót tegye felelőssé!!!
Licittörlés és postai utánvét nem lehetséges! A kapcsolattartás elsődleges formája nálam az emailt jelenti, mert az ingyen van, a telefonálás pedig pénzbe kerül, ettől függetlenül ha gondolja nyugodtan kereshet telefonon is. Fizetés csak előreutalással, illetve személyes átvételnél (ha az aukció szállítási és fizetési módjánál fel van tüntetve a személyes átvételi lehetőség) természetesen személyesen is megoldható!  Postaköltség az aktuális postai díjszabás szerint!  Szállítás szempontjából a postát részesítem előnybe, mert Dabason ez van! És oda akkor megyek amikor akarok és nyitva van. A futárra órákat nem tudok várni!
Figyelem!
Ha valamit nem ért, előbb kérdezzen!!!  Magánszemélyként nem vagyok köteles garanciát vállalni egy termékemre sem! Nem vagyok BT, KFT, BOLT, ÜZLET stb. .   Ezért számlát sem adok! A terméket a pillanatnyi működése révén ítélem jónak, vagy rossznak! Az Ön számára a termék megítélésében sokat számíthatnak a fotók. Amire azt mondom, hogy jó vagy működik, az a csomagolás előtt biztosan ki lett próbálva és működik. A szakszerűtlen üzembe helyezésért ne engem hibáztasson. Nem minden termék az én tulajdonomat képezte az elmúlt hónapokba, években esetleg évtizedekben. Ezért a meghirdetett termék előéletéről kevés esetben tudok nyilatkozni. A legtöbb esetben használt termékről van szó így lehet, hogy 1 nap, de az is lehet, hogy 10 év múlva romlik majd el, ezért ne én legyek már a hibás!  Így bármilyen ezzel kapcsolatos kifogást, vagy utólagos reklamációt nem tudok elfogadni! Ha bármi kérdése van, kérem azt még a licitálás előtt tegye fel az esetleges későbbi félreértések elkerülése végett!!! Akkor licitáljon, ha valóban szüksége van a termékre, kerüljük a meggondolatlan licitálást! Ha megvásárolta a termékemet, bonyolítsuk le az üzletet amilyen gyorsan csak lehet (ez mindkettőnk érdeke),  ha Önnek valami közbejön (ilyen előfordulhat), akkor kérem értesítsen róla emailben vagy telefonon!  Szeretném tudni, hogy miért húzódik az átvétel! Feleslegesen ne várasson, ne tököljön, ne húzzuk egymás idejét. A termék licitálásával, megvásárlásával automatikusan elfogadja a szabályaimat! Okoskodók és üzletrontók, valamint az aukcióm lejárta előtti napon, vagy pár nappal előtte frissen regisztrált, komolytalan nullás felhasználók kíméljenek !!! A szabályaim el nem olvasása nem mentesíti Önt azok be nem tartása alól! Köszönöm, hogy megnézte az aukciót !

Jelenlegi ára: 7 900 Ft
Az aukció vége: 2021-04-28 23:04 .