2021. május 28., péntek

Judith McNaught.Édes győzelem.Mary Jo Putney .Megtört szivárvány - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Az ár darabra értendő.
Judith McNaught Édes győzelem.
A gyönyörű és öntudatos Katie Connelly fájdalmas múltjának emlékeitől igyekszik szabadulni, amikor tönkrement házassága után ismét a szingli életformát választja. Luxuslakása, ígéretesen felfelé ívelő karrierje, elegáns baráti társasága és a számtalan körülötte legyeskedő férfi sem képes azonban feloldani magányát, és megszabadítani attól az érzéstől, hogy valójában sivár és felszínes az élete. Sorsa egy pillanat alatt megváltozik, amikor találkozik a szenvedélyes Ramon Galverrával. A titokzatos férfi első látásra beleszeret a lányba, és néhány napon belül megkéri a kezét. Katie, mit sem tudva a férfi iparmágnási múltjáról, csak Ramon mostani nincstelenségét és rejtélyességét érzékeli, és visszahőköl az események gyors alakulásától. A férfi érzékisége és lovagiassága azonban ellenállhatatlanul vonzza, és latolgatni sincs sok ideje: egyetlen hét alatt kell eldöntenie, elég erős-e ez az érzelem ahhoz, hogy otthagyja a biztonságot nyújtó, kiszámítható, kényelmes életét a bizonytalan jövőért cserébe. Megbízhat a férfiban? Szakíthat mindennel: családdal, barátokkal, hogy egy idegen országban éljen? Képes átlépni múltjának sötét árnyékát, hogy végre megnyílhasson az új és boldog szerelemnek?
A népszerű Judith McNaught (Földi mennyország, Míg el nem jöttél, Édenkert 1-2., Örök bizalom, Összetört idill 1-2. ) regénye a váratlan szerelem, a mindent elsöprő érzelmek hatalmát példázza.
Mary Jo Putney. Megtört szivárvány
Lord Michael Kenyon, a napóleoni háborúk idején játszódó történet főhőse csupa ellentmondás: békeszerető harcos, az elvek embere, aki képtelen megbocsátani magának a saját erkölcsi kódexe ellen elkövetett vétséget, ugyanakkor magas hőfokú szerelemre képes férfi, aki a múltban súlyosan tévedett a szív dolgaiban: esztelenül, őrülten szeretett. Veszélyes és zaklatott életében minden megváltozik, amikor a gyönyörű, önzetlenségéért és erényességéért Szent Katalinnak becézett ápolónő megmenti az életét. A férfi Catherine Melbourne-nél leli meg azt a melegséget és együttérzést, amelyre mindig is áhítozott. Első találkozásuk azonban nem a megfelelő pillanat a szerelemre, amikor pedig újra összehozza őket a sors, Catherine féltve őrzött titka áll közéjük. Szerelmük erejének, hűségüknek, bátorságuknak igen kemény próbatételeket kell kiállnia, hogy övék lehessen a megérdemelt boldogság. A kalandokban és izgalmakban bővelkedő regény a becsület, a hűség és az önzetlen bátorság lebilincselő története.
FIGYELEM
A TERMÉKEMRE CSAK AZ LICITÁLJON AKI KOMOLYAN IS GONDOLJA A VÁSÁRLÁST. LICITET NEM TÖRLÖK. A LICIT LEJÁRTA UTÁN A VEVŐNEK 3. NAPJA VAN ARRA, HOGY FELVEGYE VELEM A KAPCSOLATOT, ÉS 7-NAPJA ARRA, HOGY A TERMÉKET ÁTVEGYE. ELLENKEZŐ ESETBEN NEGATÍVAN ÉRTÉKELEM ÉS KIZÁROM A LICITÁLÁS LEHETŐSÉGÉRŐL.
MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNÖM. MINDEN KÉRDÉSRE SZÍVESEN VÁLASZOLOK.


Jelenlegi ára: 1 800 Ft
Az aukció vége: 2021-05-28 22:53 .