2023. január 2., hétfő

Faeria - Chronicles of Gagana (PC - Steam elektronikus játék licensz) - Jelenlegi ára: 3 400 Ft

A Faeria: Chronicles of Gagana 40 VADONATÚJ kártyát mutat be, amelyeket hozzáadhat a gyűjteményéhez. Kaios császárt legyőzték, és az Oversky megmenekült. Ez a győzelem azonban rövid életű, mivel az éghajlat lassan romlani kezd, és hamarosan szélsőséges szelek fújnak a földgolyó felett. Az új, közelgő kataklizmára megoldást keresve a Gagana legénysége feltérképezetlen területre merészkedik. Új civilizációkkal, új kontinensekkel, új lényekkel találkoznak... és a végén: Gagana kincseivel. A Gagana krónikái egy trilógia első része . Keress és gyűjts új, erőteljes kincskártyákat, amelyek Pandora módban is kijátszhatók. A Discover kártyák a felfedezés és a felfedezés alapvető témáját ölelik fel. A Mecha egy vadonatúj altípus, amelyet a Chronicles of Gagana-val mutattak be. A Mecha a gépek érző versenye, amellyel Gagana legénysége találkozik majd útjaik során. A Chronicles of Gagana egy vadonatúj csatatéri hátteret, vagyis partot tartalmaz, amely a Mecha fővárosát ? Heartforge-ot ? jelképezi. A DLC-ben elérhető kártyák TELJES LISTÁJÁT, kérjük, látogassa meg ezt a linket: https: //www. faeria. com/news/announcements/291-chronicles-of-gagana-cards Csak egyszer kell megvásárolnia ezt a tartalmat, hogy mindent megkapjon! A tartalom feloldása lehetővé teszi, hogy az új kártyák megjelenjenek a harci ládákban ? ne feledd, a harci ládák SOHA nem tartalmaznak ismétlődést. Ezen túlmenően ennek a tartalomnak a megvásárlásával azonnal egy egyedi Avatár, Orb, Well és Card Back kerül a gyűjteményébe!
A Faeria: Chronicles of Gagana 40 VADONATÚJ kártyát mutat be, amelyeket hozzáadhat a gyűjteményéhez.
Kaios császárt legyőzték, és az Oversky megmenekült.
Ez a győzelem azonban rövid életű, mivel az éghajlat lassan romlani kezd, és hamarosan szélsőséges szelek fújnak a földgolyó felett.
Az új, közelgő kataklizmára megoldást keresve a Gagana legénysége feltérképezetlen területre merészkedik.
Új civilizációkkal, új kontinensekkel, új lényekkel találkoznak... és a végén: Gagana kincseivel.
A Gagana krónikái egy trilógia első része .
Keress és gyűjts új, erőteljes kincskártyákat, amelyek Pandora módban is kijátszhatók.
A Discover kártyák a felfedezés és a felfedezés alapvető témáját ölelik fel.
A Mecha egy vadonatúj altípus, amelyet a Chronicles of Gagana-val mutattak be. A Mecha a gépek érző versenye, amellyel Gagana legénysége találkozik majd útjaik során.
A Chronicles of Gagana egy vadonatúj csatatéri hátteret, vagyis partot tartalmaz, amely a Mecha fővárosát ? Heartforge-ot ? jelképezi.
A DLC-ben elérhető kártyák TELJES LISTÁJÁT, kérjük, látogassa meg ezt a linket:
https: //www. faeria. com/news/announcements/291-chronicles-of-gagana-cards
Csak egyszer kell megvásárolnia ezt a tartalmat, hogy mindent megkapjon! A tartalom feloldása lehetővé teszi, hogy az új kártyák megjelenjenek a harci ládákban ? ne feledd, a harci ládák SOHA nem tartalmaznak ismétlődést.
Ezen túlmenően ennek a tartalomnak a megvásárlásával azonnal egy egyedi Avatár, Orb, Well és Card Back kerül a gyűjteményébe!


Jelenlegi ára: 3 400 Ft
Az aukció vége: 2023-01-03 04:00 .